internet

A Dráva-parti ház

2007-ben elkészült, falusi turizmussal és horgászturizmussal foglalkozó vendégházunk.

 A kétszintes kb. 90 m2 alapterületű épület 8 fő számára biztosít kényelmes, családbarát szállás lehetőséget. A Dráva folyótól 200 méterre található házat, egy 1600 m2 telek veszi körül. A ház egész évben használható, télen a fűtésről egy hangulatos cserépkályha gondoskodik.

A bejárat előtt kis terasz fogadja a vendégeket, ami a reggeli kávé elfogyasztására is alkalmas. A házba belépve az alsó szinten található a tágas nappali, ülőgarnitúrával, televízióval. Egy légtérben az étkezővel, ahol 8 fős étkezőasztal és a gyermekek részére etetőszék található. A nappaliból rakható a fatüzelésű cserépkályha, ami egy központi fűtéses rendszeren keresztül biztosítja a fűtést az egész házban. A nappaliból nyílik a jól felszerelt konyha, amelyben minden eszköz megtalálható, hogy vendégeink otthon érezzék magukat. A földszinten található még egy fürdőszoba fürdőkáddal, és egy különálló WC. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A felső szinten három hálószoba és egy zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba biztosítja vendégeink kényelmét. Az első szobában egy franciaágy található. A második szoba igazi családbarát elhelyezést biztosít. Itt található egy franciaágy és egy emeletes ágy. Ebben a szobában helyeztük el a gyermek- és társasjátékokat, gyermek könyveket, ami igazi gyerekbarát szállása teszi vendégházunkat. A harmadik, legkisebb szobában két egyszemélyes ágy áll vendégeink rendelkezésére.

Vendégházunk beosztása

Alsó szint:

  • fedett terasz, kis kiülő garnitúrával                                     
  • nappali (ülőgarnitúra, cserépkályha, bárpult, TV, videó)
  • A Dráva-parti ház nem rendelkezik wi-fivel, talán tudatosan... A faluban elfogadhatóan csak a Vodafone mobilhálózata működik. A Telenor és a T-Mobil csak meghatározott helyeken, a telken és a házon belül is. Türelem kell, hogy megtaláljuk ezeket a helyeket. Ezért véleményünk szerint a mobil internetet csak vodafonos hozzáféréssel érdemes megpróbálni.
  • konyha (hűtőszekrény fagyasztóval, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, szendvicssütő, edények, tányérok, poharak)
  • étkező (8 személyes étkező asztal, etetőszék)
  • fürdőszoba (kád, mosdó, gyerek kád, hajszárító)

Felső szint:

  • hálószoba 1. (franciaágy 200x180 cm)
  • hálószoba 2. (franciaágy 200x140 cm, emeletes ágy, gyerek játékok, társasjátékok, könyvek)
  • hálószoba 3. (két egyszemélyes ágy 200x100 cm)
  • fürdőszoba (zuhany kabin, mosdó, WC)

Címkék: 

Feliratkozás RSS - internet csatornájára